processing

Maxxparts

Maxxparts
maxxparts.gr
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Στο maxxparts θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα σε ανταλλακτικά στην ελληνική αγορά.

Profile Description

Η εταιρεία maxxpart ξεκίνησε σαν μια μικρή μεν εταιρεία με σκοπό να εφοδιάσει την ελληνική αγορά με ποιοτικά εξαρτήματα αυτοκινήτων. Με τον καιρό οι απαιτήσεις και η ζήτηση της αγοράς αυξήθηκε και η επέκταση της επιχείρησης ήταν πλέον επιτακτική ανάγκη. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται την προσεγμένη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή των πελατών. Κάθε είδους εξάρτημα που αγοράζετε, φροντίζουμε να είναι το ενδεδειγμένο για την περίπτωσή σας και το πλέον κατάλληλο ποιοτικά. Αυτός είναι και ο δρόμος του ποιοτικού ελέγχου παροχής πηρεσιών που χάραξε η διεύθυνση της εταιρίας μας. Στα πλαίσια αυτής της λογικής και της πλήρους ικανοποίησης των πελατών η ζήτηση για ανταλλακτικά σταδιακά αυξήθηκε, ώστε πλέον στους ιδιόκτητους χώρους μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό να αναβαθμίζει συνεχώς την εταιρεία στις πλέον απαιτητικές συνθήκες της ελληνικής αγοράς.
Από το 2007 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο των εισαγωγών, γεγονός που την καθιστά, μία απο τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε πανελλαδικό επίπεδο. Η συλλογή ανταλλακτικών που ωλούνται στο κατάστημα μας είναι κάτι περισσότερο από πλήρης. Έχουμε την ικανότητα να καλύψουμε την ανάγκη κάθε πελάτη για όλες τις γνωστές μάρκες αυτοκινήτων και κάτι περισσότερο. Από ένα ανταλλακτικό για fiat μέχρι ένα πρόσθετο για aston martin είναι αντικείμενα που θα βρείτε στη γκάμα μας. Έτσι λοιπόν, η τεράστια ευελιξία στην τεχνολογική γνώση και παροχή ανταλλακτικών καθιστά ηγεμονική την παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Ακόμη και απλά καθαριστικά για εσωτερικά ή εξωτερικά του αυτοκινήτου δε λείπουν από το κατάστημά μας. Η ικανοποίηση κάθε είδους ανάγκης του αυτοκινήτου σας αποτελεί για μας οδηγό και στόχο καθημερινό. Μπορείτε επίσης, να βρείτε μπαταρίες κάθε είδους και ποιότητας. Στη λίστα των αντικειμένων που θα βρείτε στο κατάστημά μας, υπάρχουν και αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν αισθητικά το αυτοκίνητό σας, όπως τάσια διαφόρων τύπων.
Το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, μας ώθησε στην δημιουργία ενός πληρέστατου ηλεκτρονικού καταστήματος(www.maxxparts.gr). Κύριος σκοπός του είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σε οποιοδήποτε σημείο πανελλαδικά. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσουν και να ενημερωθούν άμεσα σχετικά με την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς του ανταλλακτικού, προς τον τελικό προορισμό αποστολής.
Το τμήμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, της www.maxxparts.gr, είναι στην διάθεση των πελατών για οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στην περιήγηση τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι πωλήσεις μπορούν να ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά μέσω ασφαλούς πληρωμής με την πιστωτική σας κάρτα ή paypal. Η παραλαβή των αντικειμένων μπορεί να γίνει εντός 1 ή 2 εργασίμων ημερών για την άμεση ικανοποίηση της ανάγκης του πελάτη. Είμαστε συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ και την speedex για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφαλέστερη αποστολή των αντικειμένων.
Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή απορία. Καθε μας προσπάθεια έχει στόχο τη δική σας ικανοποίηση. Κάθε μας πρωτοβουλία έχει πάντα στόχο τη δική σας ευκολία και τεχική υποστήριξη. Η δική σας εξυπηρέτηση αποτελεί πρωταρχική μας φροντίδα αλλά επαγγελματική αξιοπιστία.
Γενικά οκτώ είναι οι βασικές εγγυήσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε:
– 1 : Η πολύ μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών με 320000 είδη εξαρτημάτων και ανταλλακτικών
– 2 : Η δύναμη της διαπραγμάτευσης μας είναι δική σας!
– 3 : Πρόγραμμα εξαιρετικά άμεσων αποστολών και παράδοσης σε πολύ γρήγορους χρόνους
– 4 : Η ασφαλής πληρωμή 100% μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων
– 5 : Οι υπηρεσίες μας που βασίζονται στην τεχνογνωσία και την απόλυτη παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων
– 6 : Η πολυετής εμπειρία μας σε κάθε τομέα που αφορά το αυτοκίνητο
– 7 : Συμβατότητα πλέον με νέες συσκευές
– 8 : Live Support

Range of Services

  • ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  • φανοποιεία
  • λιπαντικά
  • μπαταρίες
  • περιποίηση αυτοκινήτου

Your Rating

Ποιότητα
Εξυπηρέτηση
Κόστος
Αξιοπιστία

Leave a Comment

Message Us

Address Details:
Ελλάδα, Ήπειρος Δυτική Μακεδονία
Phone: 8011116299
Fax: -
Opening Hours:
Καθημερινά 9:00 - 20:00
Σάββατο 9:00 - 15:00

Find Us On

Company haven't yet any product.